Logo22

Karperplas

Karperplas

In onze Karperplas bevinden zich Spiegelkarpers, Schubkarpers en Graskarpers van tenminste 55 pond. Rondom de prachtig gelegen natuurlijke plas bevinden zich 6 stekken waarvan 4 bevisbaar. De 2 onbevisbare stekken hebben als doel om de visser de ruimte te geven en de Karper de rust.

Iedere Kapervisser kan gebruik maken van een eigen afsluitbare opbergruimte. Hierin kunnen alle materialen die behoren tot het steknummer worden opgeborgen en tevens is hier een stroomvoorziening waarbij elektronische apparatuur kunnen worden opgeladen. Een koelkast staat tot uw beschikking.

In de kantine is er een apart onderkomen voor de Karpervissers, bestaande uit een toilet en douche gelegenheid. Tevens kunt u hier middels een magnetron uw voedsel en andere zaken opwarmen.

U kunt uw auto op ons ruime parkeerterrein parkeren.

De Karperplas is het gehele jaar geopend.

 

Tevens is er een quarantainebak aanwezig om eventuele zieke vissen te kunnen behandelen.

 

Ook internationaal staat Het Broek op de kaart. Vissers uit onder andere Duitsland, Engeland, Schotland, Ierland Noorwegen, Denemarken, Belgie en Frankrijk hebben reeds Het Broek bezocht.

Voor reserveringen voor het karpervissen, neem contact op met The Carp Specialist via www.thecarpspecialist.nl of tel: +31 344 66 48 06.

Het Broek in Spiegelmagazine

Sinds een aantal jaar is Spiegel Magazine het toonaangevende magazine voor karpervissend Nederland en België. Spiegel Magazine verschijnt zes keer per jaar en staat boordevol succesverhalen, technische tips, reviews, informatie over aas, spraakmakende vangsten en de laatste nieuwtjes uit de wereld van het karpervissen.

Met trots kunnen we u laten weten dat Spiegel Magazine bij ons op bezoek is geweest en hier verslag van heeft gedaan. In het vier pagina lange artikel schrijven ze over hun visbelevingen aan onze kaperplaats.