Vispassen voor de Witvisplas

Vanaf de maand april verstrekken wij vispassen. Met een abonnementspas B kunt u iedere zaterdag en zondag het gehele visseizoen (1 april tot 1oktober) vissen in de witvisplas.

Met een abonnementspas A kunt u niet alleen in het weekend maar de gehele week gebruik maken van de witvisplas. Door de weeks in overleg met de beheerder.

De kosten van de abonnementspas B bedraagt € 100,- en van abonnementspas A € 150,-.
Voor de 66+ geld voor een abonnementspas A een gereduceerd tarief van €120,-.

 

Agenda Witvisplas

De navolgende data zijn er wedstrijden op Het Broek. Wilt u deze dagen toch vissen dan moet u bellen met de leiding voor de beschikbaarheid van de visstekken. U kan contact opnemen met telefoonnummer

+31 6 25 20 78 18.

 

                                                                                   Beschikbaarheid visstekken:

                                                                                                 Beperkt

Dutch Carp Lakes - Klik hier                                                Vol

 

Het Broek is onderdeel van Gebr. Joosten Beheer te Gendt

Witvisplas

7 dagen per week vissen in de witvisplas!

 

Weekendvissen

Kantine en witvisplas zijn open van 08.00 tot 18.00 uur. In de kantine kunt u terecht voor een warm en koud gerecht en een drankje. Reserveren is niet noodzakelijk maar wel gewenst om er zeker van te zijn dat er plaats is. Hengels mag u zelf meenemen, maar zijn ook bij Het Broek te huur. 5 meter hengels gebruiksklaar kost € 2,50 per dag. Voor de beginnende karpervisser met vaste hengel is de witvisplas zeer geschikt vanwege de aanwezigheid van gras- en spiegelkarpers tot circa 3kg.

 

Heeft u nog vragen over de beschikbaarheid of andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer +31 6 25 20 78 18

 

 

Door de weeks

Voor groepen zoals bedrijven, overheden, vriendengroepen enzovoorts is de witvisplas de gehele week geopend. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met telefoonnummer +31 6 25 20 78 18. Tevens kunt u hierbij gebruik maken van onze kantine, de Jeu de Boule baan, boogschieten, fietsenverhuur, Solexverhuur en hoogstam kersenboom-gaard. Daarnaast kan er in overleg een programma worden samengesteld geheel naar uw wensen.