Referenties particulieren en bedrijven

Diversen bedrijven, overheden, families, vriendengroepen, verenigingen enz. maakten reeds naar volle tevredenheid gebruik van onze accommodatie.

 

 

Visvereniging H v de Karper uit Brummen kwam op bezoek bij Het Broek. De onderlinge competitie werd om 12:00 uur even onderbroken om van een heerlijk omeletje te genieten waarna zij weer verder konden.

Verjaardagsfeestje van een 70-jarige

Het vrijgezellenfeest van Bas Derksen uit Angeren werd verzorgt op Het Broek. De mannen hebben genoten van verschillende Bushcraft spellen zoals, boogschieten, boomstam hakken, zwerfkei stoten, boomstronk werpen, touwtrekken, vissen en een heerlijke BBQ.

Familie van den Dam viert hun familiedag bij Het Broek.

 

Robert Ooms:

"Was heel goed geregeld!"

 

Billy Puk:

"Geslaagde dag."

 

Hanneke Jansen van den Dam:

"Was een leuke dag!."

Ook voor Las en Constructiebedrijf Linsen mochten wij het bedrijfsfeest verzorgen.

 

Het werd een geslaagde dag met prachtig weer en leuke activiteiten zoals vissen, solex rijden, kruisboog schieten en jeu de boules.

Kamervergadering en barbecue van JCI Nijmegen

De kamervergadering van herenkamer JCI Nijmegen heeft plaatsgevonden bij Vis- en Recreatieplassen Het Broek te Gendt. De juni-vergadering wordt traditiegetrouw afgesloten met een barbecue waarbij de partners van de heren ook aanwezig zijn. Tijdens de vergadering hebben de partners een rondleiding gekregen door de bijbehorende kersen hoogstamboomgaard. Allen hebben hiervan zeer genoten. Bij het ontvangst op de veranda hebben de leden van de Junior Kamer voorafgaand aan de vergadering de gelegenheid gehad de hengel uit te gooien in zowel de witvis als de karper visplas.

Opa met zijn kleinzoon

De visplas is voor jong en oud!

Onderstaand een kleine greep van groepen die reeds onze witvisplas met kantine hebben bezocht. Dit alles naar volle tevredenheid. Gehele week beschikbaar.

 

- Overheden

- Visverenigingen

- Stichtingen

- Bedrijven

- Vriendengroepen

- Familiedagen

- Voetbalelftallen

 

 

Het Broek is onderdeel van Gebr. Joosten Beheer te Gendt

Website door Studio Eef